Avsnitt 7 – Ensamhet

Vi upplever att en vanlig rädsla hos oss och hos många i vår närhet är för en slags ofrivillig ensamhet och vi har funderat kring varför det är så. En gång ljög Kat om vad hon skulle göra på nyår för att inte verka så ensam, och det berättar hon mer om. Elina berättar en historia som nästan är som en spökhistoria om vad som kan hända när en är ensam i en stuga i skogen. Sen pratar vi såklart om en massa annat för är det nåt som vi är bra på så är det att snacka. Om psyket. Häng med oss i det här avsnittet om ensamhet!

Annonser

2 kommentarer

 1. Elin · januari 5, 2015

  hej,
  först och främst vill jag säga att jag gillar er podd grymt mycket! Strecklyssnade alla avsnitt på en och samma gång haha..
  Jag såg fram emot ensamhets avsnittet lite extra då jag kan känna mig extremt ensam vissa stunder. Dock är det inte den ensamheten ni diskuterar utan den när man får hur mycket kärlek och värme som helst av vänner och familj men ändå känner sig ensam, som att något fattas men man vet inte vad. Kanske var en suddig förklaring och kanske bara jag som känner på det viset men jag hoppas ni kan prata om den sortens ensamhet också.
  Tack på förhand, kram Elin 🙂

  Gilla

  • Psyket snackar · januari 11, 2015

   Hej Elin!
   Åh, tack så himla mycket för din fina kommentar! Den värmer verkligen!
   Förstår verkligen hur du menar med att en kan känna en stor ensamhet trots att en har en massa människor omkring sig som visar kärlek. Kanske att ensamheten kommer mer inifrån? Det vill vi verkligen prata mer om eftersom vi tror att det är supervanligt men samtidigt asjobbigt.
   Hoppas att du lyssnar vidare!
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s